dilluns, 10 d’octubre del 2016

CONEIXES CATALUNYA?


He penjat el nombre 100 dels originals fotogràfics del projecte AZIMUT. Aquest vaig encarar-lo com una pràctica artística on debatre amb mi mateix tot allò que suposa realitzar una projecte fotogràfic on un “globus terraqüi” interactua i dialoga amb diferents territoris, espais, indrets… majorment de Catalunya, però no exclusivament. 

Sé que ha despertat un cert interès descobrir on han estat fets els azimuts i per això us proposo un joc, una diversió, un entreteniment… 

BASES.- Per participar cal encertar 10 azimuts 1 per cada desena, Per exemple (encertar 1 azimut entre el nombre 1 i el 10 i així successivament). El nom d’on s’ha fet la fotografia han de ser el màxim de concrete, precís, rigorós, definit, clar…, doncs no s’acceptaran imprecisions i vaguetats 

Els 5 primers participants que em trametin els 10 d’azimuts encertats (segon bases) rebran un original fotogràfic de la sèrie GÈNESIS. 

Els participants heu de trametre a teresa@josepbou.com les vostres respostes emparellant el nombre de l’azimut (no confondre el nombre de l’azimut amb el grau de l’azimut) amb el nom d’on creieu que s’ha fet la fotografia. Imprescindible posar nom, cognom, telèfon, adreça postal completa. 

La data límit per participar és el 10.11.2016.