dimecres, 10 de febrer del 2016

La presentació del llibre “DIAGONAL 3.650 DIES DESPRÉS” al Festival FineArt serà el 27.02.2016 al Museu de Igualada


L’acte central de la presentació del meu tretze llibre “DIAGONAL 3.650 DIES DESPRÉS” al Museu de la Pell de Igualada programada pel dissabte 27 de febrer de 2016 a les 12.00 hores serà “Diàleg amb Josep Bou conduit per Maria Gregori”. 
D’acord amb l’equip del Festival FineArt Igualada ens ha sembla adient donar a l’acte un format lleugerament diferent a les clàssiques presentacions i per això, també, hi haurà la projecció d’un vídeo-resum del llibre, debat obert amb els assistents i, naturalment, signatura d’exemplars. 

Un fragment de text del llibre. 

“La Diagonal, aquesta via transcendental que talla abruptament el ritme de l’horitzontalitat i la verticalitat de la quadrícula de l’Eixample, que absorbeix i redistribueix la major part de la mobilitat de la ciutat de Barcelona; aquest mosaic arquitectònic que n’explica l’evolució econòmica, social i el creixement urbanístic de la ciutat, que ens atansa al mar Mediterrani per tal que no oblidem quins són els nostres orígens…, és la gran línia que fragmenta la ciutat en dues parts, sense dividir-la, és aquella via sobre la qual he fonamentat aquest relat fotogràfic. “ 

© Text Josep Bou