divendres, 8 de gener del 2016

Programa de la Trobada CULTURAL-GASTRONÒMICA a Tarragona


Passanant FOTO dóna suport a la setena Trobada Fotogràfica-Cultural-Gastronòmica a Tarragona, organitzada per Pep Escoda, fotògraf i bon amic de Passanant FOTO, el dissabte 16 de gener de 2016. 

Seguin les pautes de la darrera Trobada els assistents no serem merament espectadors, ja que tindrem la possibilitat de fotografiar indrets de la visita guiada per la “Tarraco Antiga” que en Xavier de Itinere Tarragona ens ha preparat especialment per a nosaltres. Per això us suggerim que porteu la càmera, però si voleu venir tan sols a gaudir dels espais passejant-hi en calma i tranquil·litat i passar un dia en bona companyia sereu, com sempre, benvinguts. 

En Pep Escoda ens proposa:

10.45 Trobada a “Itinere Tarragona”. Baixada del Roser, 8 de Tarragona.

11.00 Visita guiada conduïda per en Xavier per la “Tarraco Antiga”. Entrada de pagament. Preu especial grup Passanant FOTO 10.00€.

14.00 Dinar a “Osteria Lab” Preu 20,00€ (tot inclòs).

16.30 Visita a la Casa Canals - Fundació Forvm per gaudir de l’exposició col·lectiva “Afinitats. Llocs i no llocs” de la mà d’en Pep Escoda un dels seleccionat per la comissaria Chantal Grandes de la mostra. Entrada lliure.

OPCIONAL.- En cloure la visita a l’exposició, depenent de quan cadascú vulgui tornar a casa, us proposem una tertúlia de caire informal entre tots els assistents compartint un: cafè, te, gintònic, whisky…

La Trobada és oberta a tothom que hi estigui interessat. Per reservar plaça heu de contactar amb Pep Escoda. La data límit per reservar és el 15 de gener de 2016.
Correu electrònic: info@pepescoda.com o  missatge privat via Facebook.

Josep Bou 
Director-Creador de Passanant FOTO