dijous, 16 d’abril del 2015

JOSEP BOU: RETRAT D’UNA CIUTAT, taller teòric-pràctic a Reus organitzat per VaporLab


En la part pràctica d’aquest taller retratarem la ciutat de Reus i en la part teòrica aprofundirem sobre com: analitzar, preparar, planificar, desenvolupar un projecte fotogràfic. Treballarem conceptes creatius, estètics, tècnics… i de producció, tots ells, bàsics per a qualsevol projecte fotogràfic. I ens endinsarem dins una sèrie de coneixements teòrics i pràctics on cada un d’ells ens ajudarà a comprendre i realitzar, molt millor, aspectes sobre els nostres projectes fotogràfics en general, sense que la seva complexitat, contingut, durada, tècnica, format… siguin impediment per afrontar-nos a ells. 
Tots aquests aspectes tractats a lo llarg del taller ens ajudaran a l’hora de decidir, entre tots el assistents, quin o quins formats (exposició, llibre, catàleg, projecció... ) poden ser més adients per presentar el RETRAT D’UNA CIUTAT: REUS (fet entre tots) en un acte obert a tota la gent de Reus a l’espai de VaporLab a la tardor d’aquest any. 

En aquest taller presentaré i compartiré la meva experiència, a través d’una trilogia, sobre una mateixa ciutat i la seva gent, que consta de: tres llibres d’autor publicats, dos exposicions i un DVD. 

El programa, que el podeu consultar AQUÍ, l’he estructurat en tres dissabtes, el 16 i 30 de maig i el 20 de juny de 2015, no consecutius per tal que cada assistent tingui temps suficient per desenvolupar el seu projecte. 

El cost de la inscripció al taller és de 175€ i inclou: l’assistència, l’assessorament individual a càrrec de Josep Bou (el dissabte 30 de maig a Vapor Lab ) o mitjançant correu electrònic i/o telèfon) abans i durant el taller, així com el suport i ajut en la producció del projecte final que es decideixi. 
Les despeses de la producció de (projecció, exposició, llibre, catàleg…) que s’acordi realitzar amb les imatges obtingudes de la ciutat de Reus, entre tots els assistents no estan incloses, com tampoc els gastes de desplaçaments i dietes. 

Inscripcions a VAPOR LAB: info@vaporlab.cat o al Tel. 657 823 688.