dimecres, 24 de desembre del 2014

Passanant FOTO cerca col·laboradors


Passanant FOTO cerca col·laboradors per organitzar una Trobada Cultural-Gastronòmica a diferents indrets de Catalunya vinculada majoritàriament amb la fotografia i l’art. Encoratjats per la bona acollida de les trobades anteriors (Lleida i Sant Cugat) entre els fotògrafs amics i / o vinculats a Passanant FOTO hem decidit obrir la possibilitat d’organitzar-ne arreu del país i per això us demanem la vostra col·laboració. 

Si hi esteu interessats feu-nos arribar una proposta a josepbou@josepbou.com amb un breu resum del programa per valorar-la i junts poder-la realitzar. 

RESUM PROGRAMES ANTERIORS: 

El programa de la Trobada Cultural-Gastronòmica a Lleida, la primera, del diumenge 7 de setembre de 2014 fou: visita guiada a l’exposició KOSMOS a la Sala Gòtica del IEI de Lleida de la mà de la seva autora la fotògrafa Marta Bisbal; al Centre d'Art La Panera; dinar i una passejada fins a La Seu Vella per cloure el dia. 

El programa de la Trobada Cultural-Gastronòmica a Sant Cugat, la segona, del dissabte 13 de desembre de 2014 fou: visita a l’exposició UN LLEGAT OCULT. LA COL·LECCIÓ FORMIGUERA amb obres de: Richard Avedon, Robert Capa, Henri Cartier Bresson, Toni Catany, Willian Klein…entre molts d’altres; l’exposició AMICS DE PERE FORMIGUERA on hi han col·laborat: Joan Fontcuberta, Mariano Zuzunaga, Rafael Navarro, Manel Ubeda, Manel Esclusa… alguns d’elles presents a la Trobada, dinar i una amena i enriquidora sobretaula. 

Director-Creador de Passanant FOTO