dimecres, 19 de novembre del 2014

Trobada CULTURAL - GASTRONÒMICA a Sant Cugat


Passanant FOTO dóna suport a la TROBADA CULTURAL GASTRÒNOMICA organitzada per un grup de fotògrafs de la ciutat de Sant Cugat vinculats a Passanant FOTO, oberta a tothom que hi estigui interessat. 
El passat mes de setembre un grup de fotògrafs ilerdencs van organitzar-ne una a la ciutat de Lleida assolint, aquesta, un gran èxit. No us heu de estranyar, doncs, que em complagui enormement que el bon amic Miquel Abat hagi volgut seguir les passes dels fotògrafs ilerdencs, convocant pel proper mes de desembre una nova trobada, la segona, amb la mateixa filosofia i tarannà. 
Espero que aquest iniciativa arreli i nous fotògrafs, vinculats a Passanant FOTO, s’animin i organitzin noves trobades per compartir amb altres fotògrafs les activitats culturals que es programin a la seva ciutat, puc assegurar-vos que tindran tot el nostre suport. 

La Trobada CULTURAL-GASTRONÒMICA serà el dissabte 13 de desembre de 2014. Aprofitant l’any Pere Formiguera visitarem les tres exposicions que acull la ciutat de Sant Cugat. L’exposició del fons d’art de Pere Formiguera UN LLEGAT OCULT. LA COL·LECCIÓ FORMIGUERA s’hi exposen obres de Richard Avedon, Robert Capa, Henri Cartier Bresson, Toni Catany, Willian Klein…entre molts d’altres. A l’exposició AMICS DE PERE FORMIGUERA hi han col·laborat Joan Foncuberta , Mariano Zuzunaga, Rafael Navarro, Manel Ubeda, Manel Esclusa… o sigui que serà un matí fotogràfic dedicat a conèixer millor el fotògraf català Pere Formiguera. Per cloure la trobada el dinar serà a La Bolera un restaurant de tota la vida a Sant Cugat de cuina casolana. 

Si hi esteu interessats heu de reservar plaça contactant amb el Miquel Abat. 
Telèfon: 656 601 641 
Facebook: Missatge privat. 

Director-Creador de Passanant FOTO